Hotel

Sirena Hotel është i vendosur në afërsi të liqenit të bukur te Ohrit në fshatin Tushemisht rruges per ne Parkun Kombëtar të Drilonit, vetëm 5 km nga qyteti i Pogradecit.
Hotel Sirena është një hotel i ri me ambiente moderne,  i rrethuar nga kodrat e gjelbëruara. Ky hotel i ofron mysafireve një shans për t'u çlodhur dhe per te gezuar një festë të paharrueshme. Restoranti i hotelit i mundeson të ftuarit të kenë mundësinë të shijojnë specialitete të ndryshme të kuzhinës të pasur, tradicionale shqiptare.

Kapaciteti:  11-50 Dhoma Numri i dhomave dyshe (krevat dopio):  15
Distanca nga Tirana:  210.00Km Distanca nga Aeroporti:  144.00Km
Distanca nga qendra e qytetit:  5.00Km Distanca nga stacioni me i afert i trenit:  10.00Km
Distanca nga stacioni me i afert i autobusit: 5.00Km Distanca nga porti me i afert: 150.00Km
 

Our Restaurant

 

Guest house

 

Our Rooms