Bar

Takohuni me miqte, shoket, koleget e simpatizantet ne hollin ose ne barin e Sirenes dhe shijoni kenaqesine me sherbimet e barit, si dhe duke shijuar shijen e vertete te vererave pogradecare, pijeve freskuese dhe akulloreve speciale.

 

Our Restaurant

 

Guest house

 

Our Rooms