Restorant

Tushemisht Restorant Sirena

Restorant Sirena Eshte Bashkohor dhe me shume mundesi qendrimi, qendroni ne Sirena Restorant per te zbuluar shijen e vertete te guzhines shqiptare dhe asaj mesdhetare, shuani etjen me shijen dhe aromen speciale te ushqimeve te pergatitura per ju.

Sirena Restorant ofron sherbim restoranti te brendeshem por edhe sherbim restoranti ne kopshtin e gjelberuar dhe stiluar bukur ne ajer te paster buze liqenit te Pogradecit.

I vendodhur prane liqenit te Pogradecit Sirena eshte vendi perfekt per dreka dhe darka impresionuese dhe mbremje private.

 

Our Restaurant

 

Guest house

 

Our Rooms