Martesa & evente

Elegance ne Sirena Hotel: Martesa e evente. Festoni dasmen tuaj ne frymezimin e Hotel Sirenes ne Tushemisht buze liqenit. Hotel Sirena trajton me elegance ngjarjen hyjnore te pritjes se dasmes suaj, darke prove, dhe gjithcka qe rrethon e ka te beje me diten festive te marteses suaj. Kontaktoni Piro Tili ne This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ose telefononi ne Sirena Hotel Tushemisht. Shebimi per planifikim te martesave dhe ngjarjeve te shenuara.

 

Our Restaurant

 

Guest house

 

Our Rooms