Program Biznesi

Programi i Hotel Sirenes per bisnes global, gjallerim dhe kursim per takime biznesi. Merrni perqindjet e zbritshme ne Tushemisht, Pogradec, ne hotelin, akomodimin dhe salle bisnesi dhe shijoni spektrin ekskluzim te perfitimeve ne biznes nepermjet, programit per biznes global, per takime te vogla e te mesme biznesi, shoqata dhe klube. Nese ju punoni per nje firme familjare apo korporata, Hotel Sirena, i’u ofron nje stil frymezues dhe akomodim, qe frymezon produktivitetin dhe zgjedhjen e zgjuar.
- Perfitimet nga programi per biznes global i Hotel Sirenes:
- Zbritje e mundshme ekskluzive prej 10% .
- Zbritje me te mira te mundshme per  7-te dite te javes ne dispozicion .
- Mundesi per 1 fundjave te vecante.
- Largim me vonese (bazuar ne disponueshmerine).
- Perdorim falas te internetit WIFI, per anetaret e regjistruar te Sirenes.

 

Our Restaurant

 

Guest house

 

Our Rooms