AAA anetaret

 

Tushemisht Sirena Hotel vleresim per AAA anetaret. Vendosni te beheni anetare te Sirena Hotel dhe do te perfitoni nga zbritjet e mundshme te hotelit. Ju gjithashtu shijoni nje liste te gjate perfitimesh sapo te regjistroheni klienti yne. - Deri ne 20% ulje per periudhen Tetor-Prill. - Komunikimi me WIFI, falas. - Mengjes falas, kafe, caj. - Informacion per vendodhjen dhe per zonen Beni rezervime on line. GOVERMENT PER DIEM (G.B.P VAZHDON) Anetaresimi eshte falas (pa pagese) Promovime ekskluzive - Zbritjet jane pa komision Pyesni rreth disponueshmerise per grupe, ju lutemi kontaktoni ne hotel Sirena dhe siguroni programin tuaj te bisnesit e prenotoni kodin a anetaresimit. Normat e grupit jane subjekt i disponueshmerise se hotelit.Normat nuk mund te perdoren ne lidhje me promocion tjeter, ndaj grupet tashme kontaktojne ne hotel Sirena. Ne normat e grupeve nuk perfshihen komisionet. Bashkojuni programit per bisnes global te hotel Sirenes.Merrni formularin ose telefonini ne 00355(0)672014131 ,per tu bashkuar ne programin per bisnes global ne hotel Sirena.

 

Our Restaurant

 

Guest house

 

Our Rooms