Paketa per administraten shteterore

Tushemisht: Albania normat - per programin e administrates shteterore.
- Punonjesit e administrates shteterore  dhe personeli policor shijojne programin special te administrates shteterore, vleresim dhe paketa te kombinuara me firmen Sirena!
Hotel per produkte dhe sherbime.
- Sherbim falas te te aksesi ne internet –wireless WIFI.
- Sherbim falas te mengjesit, kafese dhe cajit.
- Sherbim falas te parkingut per automjetin tuaj.

Rezervoni online ose telefononi 00355(0)86820115. Tushemisht Hotel Sirena. Normat e hotelit jane subjekt per vlefshmerine e programit per te punesuarit ne administrate.

 

Our Restaurant

 

Guest house

 

Our Rooms